El ministre Zoido, amb el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, amb agents de la policia al Port de Barcelona (ACN)
El ministre Zoido, amb el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, amb agents de la policia al Port de Barcelona (ACN)
Madrid

Zoido investiga el sopar de la nit de Nadal dels policies desplaçats a Catalunya

Tres dels sindicats policials es van queixar de la falta de qualitat del menú servit als agents

RedaccióActualitzat

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha ordenat obrir una informació reservada sobre el controvertit menú de la nit de Nadal servit als agents allotjats en el vaixell atracat al port de Barcelona. Fonts del Ministeri de l'Interior han indicat que aquest mateix matí, Zoido ha comunicat a la Direcció General de la Policia que s'obri "de manera immediata" una investigació perquè es determinin, si cal, les responsabilitats, amb l'objectiu d'aclarir totes les circumstàncies sobre el menú.

Agents i inspectors dels sindicats policials es van fer ressò de les queixes a través de Twitter perquè consideraven que no era un sopar digne per aquestes dates. El Sindicat Unificat de Policia (SUP) ho expressava també amb un tuit:

Els policies mostraven fotografies amb el menú, amb plats com espaguetis o croquetes. Alguns d'ells van dir que el menjar servit a presos com Oriol Junqueras era millor que el seu.

Precisament aquest dimarts, el ministro Zoido rep tots els sindicats policials i les associacions de guàrdies civils per tractar de l'equiparació de sous amb els que reben per exemple els Mossos.

ARXIVAT A:
Article 155Procés català
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut