Futbol

Zidane demana perdó pel cop de cap a Materazzi, però assegura no penedir-se'n

Zinedine Zidane ha demanat perdó pel cop de cap que va donar a Materazzi en la final del Mundial contra Itàlia i que li va costar l'expulsió per vermella directa. Tot i això, el futbolista francès ha dit que no se'n penedeix, ja que l'agressió a l'italià va ser una reacció "a paraules molt dures" que afecten la seva mare i germana. En declaracions a la cadena francesa Canal+, Zidane ha evitat concretar què li havia dit Materazzi perquè reaccionés com ho va fer, però ha dit que l'italià ha de rebre una sanció, perquè n'és "el culpable".

Actualitzat

En les primeres declaracions que fa el francès després de la final del Mundial, Zidane ha explicat la seva versió dels fets. Segons el francès, Materazzi li va dir coses molt personals. Per això, Zidane creu que s'ha de sancionar el defensa italià, per haver-se ficat amb la seva mare i la seva germana de forma reiterada.

Recordant el frec a frec amb Materazzi, Zidane ha indicat que l'italià el va estirar de la samarreta i ell li va dir que parés i que si la volia que esperés al final del partit. Llavors van venir les "paraules dures" de Materazzi. En aquest sentit, l'exjugador del Reial Madrid ha afegit que prefereix rebre un cop de puny que no sentir certs insults.

Zidane, doncs, ha demanat perdó pel gest, tot i que ha dit que ho lamentava, sobretot, pels nens, ja que "han d'evitar aquest tipus de coses"; però també ha volgut deixar clar que no se'n penedeix. "No me'n penedeixo. Si ho fes ell (Materazzi) tindria raó per dir el que va dir, i no és així", ha indicat el futbolista, ja retirat.

Així, el francès també ha admès que accepta que la seva agressió hagi estat castigada, però ha matisat que prèviament hi havia hagut una provocació i, per tant, ha atribuït el paper de culpable d'aquest frec a frec a l'italià. "Ja n'hi ha prou de sancionar sempre la reacció", ha dit Zidane, que ha preguntat públicament si algú pot pensar realment que a deu minuts del final de la seva carrera podria desitjar cometre un gest violent.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut