Madrid

Zaplana titlla de "barbaritat" les declaracions de Conde-Pumpido insinuant que al PP li interessa que ETA torni a matar

El PP ha criticat amb duresa les paraules del fiscal general de l'Estat, Cándido Conde-Pumpido, que en una compareixença al Senat va insinuar que als populars els interessa que ETA torni a matar. El portaveu del PP al Congrés, Eduardo Zaplana, ho ha qualificat de barbaritat.

Actualitzat

"Continuaré fent la meva feina fins al final, i seré conscient que la meva feina no és només sancionar els fets terroristes passats, sinó evitar els fets terroristes futurs, i que no hi hagi més morts, encara que a alguns se'ls pugui notar les ganes que n'hi hagi". Aquestes paraules les va pronunciar Cándido-Conde Pumpido en resposta al PP durant una compareixença davant la Comissió de Justícia del Senat. I avui els populars, per boca d'Eduardo Zaplana, li han constestat amb contundència.

Diu Zaplana que aquestes paraules del fiscal general de l'Estat han molestat moltes persones i que hi ha motius de sobra per criticar-les, però afegeix que personalment se n'ha alegrat per la claredat amb què es van pronunciar i perquè per fi posen les cartes sobre la taula i deixen clar "a què juga cadascú": "El fiscal general de l'Estat s'ha sotmès des del primer dia i és el braç executor de les decisions de govern (...) Fa el que l'executiu creu que s'ha de fer."

I sobre el contingut en si de les declaracions de Conde-Pumpido, Zaplana ha assegurat que són una "barbaritat impròpia de qualsevol, i molt més del fiscal general de l'Estat".

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut