Madrid

Zapatero rebrà dissabte representants de 30 empreses grans per impulsar l'economia

José Luis Rodríguez Zapatero ha convocat una cimera amb empreses a La Moncloa per dissabte que ve per intentar accelerar la recuperació econòmica de l'Estat. El president espanyol rebrà els representants de 30 de les empreses més grans de l'Estat per analitzar com impulsar el creixement. Participaran en la trobada dirigents dels principals bancs i caixes, empreses energètiques i constructores, així com representants dels sectors de la distribució, el turisme, l'automoció i la comunicació, entre d'altres.

Actualitzat
La reunió tindrà lloc al final d'una setmana marcada pel rescat d'Irlanda, que ha arrossegat l'economia espanyola, amb conseqüències com ara que ha caigut la borsa i s'ha disparat el preu del deute espanyol.

El nombre d'empreses participants en la reunió s'ha ampliat respecte del que s'havia previst inicialment i ha passat de 25 a 30. Entre els que hi assistiran hi ha els presidents del Santander, el BBVA, el Banc Popular, la Caixa i Caja Madrid, a més de representants de companyies com Repsol-YPF, Gas Natural-UniónFenosa, Telefónica, Ferrovial, El Corte Inglés, Inditex, Mercadona, Sol Meliá, Telecinco i l'associació de fabricants d'automòbils ANFAC, entre d'altres.



 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut