Madrid

Zapatero: "Junts acabarem amb aquesta xacra"

El govern espanyol ha condemnat amb fermesa l'atemptat d'ETA contra l'exregidor socialista de Mondragón, Isaías Carrasco. El president José Luis Rodríguez Zapatero ha fet una crida a la unitat, assegurant que "tots junts acabarem amb aquesta xacra que colpeix la societat espanyola des de fa dècades" i ha afirmat que "ETA està ja vençuda per la democràcia" pel rebuig de la societat espanyola i basca.

Actualitzat
El president espanyol ha reafirmat el compromís del seu executiu per combatre "els terroristes, tots els que els donen suport i aquells que n'avalen o en justifiquen les accions", i ha assegurat que el pes de l'estat de dret caurà sobre els responsables d'aquest assassinat. Zapatero ha promès que els autors de l'atemptat seran detinguts i conduïts davant la justícia, i que l'organització no té cap altre futur que desaparèixer.

Durant el seu missatge institucional, el cap de l'executiu central ha subratllat que "els terroristes han volgut interferir en la pacífica manifestació dels ciutadans a les urnes", però ha recordat a ETA que "la societat espanyola ja ha demostrat que no admet ni admetrà reptes dels que s'enfronten amb els seus principis bàsics". Per acabar, Zapatero ha fet una crida a la unitat, assegurant que "el govern, els partits polítics, les organitzacions socials i la societat en conjunt defensarem la llibertat i les nostres institucions. Tots junts acabarem amb aquesta xacra que colpeix la societat espanyola des de fa dècades."
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut