Brighton

Zapatero i Brown defensen el paper del G-20 contra la crisi

José Luis Rodríguez Zapatero i Gordon Brown s'han intercanviat receptes contra la crisi en una entrevista a Brighton, el municipi britànic on té lloc el congrés anual dels laboristes. Els dos dirigents han coincidit a defensar el paper del G-20 a l'hora de coordinar accions per minimitzar l'impacte de la recessió econòmica. De fet, en l'entrevista que han tingut, el primer ministre britànic ha demanat al president espanyol que aprofiti la presidència espanyola de la UE per reforçar el rol del G-20.

Actualitzat
Tant Brown com Zapatero remarquen que el G-20 ha estat un marc idoni de col·laboració entre els països i per determinar les mesures a prendre contra la crisi econòmica i financera.

El "premier" britànic creu que el govern espanyol s'hauria de coordinador amb les presidències de torn del G-8 i el G-20, que recauen en el Canadà i Corea del Sud, perquè sigui el grup més nombrós el que lideri la cooperació econòmica mundial.

D'entre les receptes contra la crisi, Zapatero ha destacat la gestió de residus i les energies renovables. I mentre que el president espanyol ja ha tirat endavant la pujada d'impostos, Brown ha admès que vol retallar la despesa pública.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut