Zapatero, a la Cimera de la UE i l'Amèrica Llatina i el Carib (Foto: EFE)
El president Zapatero, a la Cimera de la UE i l'Amèrica Llatina i el Carib (Foto: EFE)
Madrid

Zapatero diu que ara cal impulsar la reforma laboral després de les mesures per reduir el dèficit

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, diu que ara cal impulsar la reforma laboral després d'haver pres mesures per abaixar el dèficit. El president espanyol ha afegit que "les reformes que fem ara marcaran l'economia dels propers vint anys" a Espanya i a Europa. Zapatero ha instat els agents socials a arribar a un acord sobre la reforma laboral i els ha recordat que si no ho fan el govern legislarà.

Actualitzat
El president del govern espanyol ha dit que la reforma laboral i el pla per donar garanties a tots els països de la zona euro seran positius i contribuiran a un creixement més sòlid en la fase de recuperació.

"Les reformes d'ara marcaran l'economia d'Espanya i d'Europa pels propers 20 anys", ha afirmat Zapatero. En aquest sentit, després de les mesures per abaixar el dèficit, el president del govern espanyol ha dit que ara s'han de fer per aconseguir una reforma laboral.

Zapatero ha recordat aquest dilluns durant la Cimera de la Unió Europea i l'Amèrica Llatina i el Carib que se celebra a Madrid, que el govern legislarà si els agents socials no arriben a un acord sobre la reforma laboral.

El president espanyol ha defensat el seu pla de retallades apuntant que "cal reduir el dèficit" i "tothom sap que el dèficit no es redueix sol, cal prendre decisions que siguin creïbles i s'apliquin". Zapatero ha dit que de la mateixa manera "les reformes que han d'acompanyar el creixement econòmic no es fan soles, cal impulsar-les, com la reforma laboral, que és l'objectiu immediat que hem de fer".
Anar al contingut