Madrid

Zapatero assegura que tirarà endavant la reforma de les pensions per impulsar l'economia

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha assegurat que tirarà endavant la reforma de les pensions per impulsar la recuperació econòmica. Ho ha dit al Congrés, en la seva compareixença per explicar els acords de la cimera de caps d'estat i de govern de la Unió Europea de la setmana passada.

Actualitzat
En la seva compareixença, el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, també ha afirmat que Espanya complirà el 2010 les previsions de dèficit públic, que passen per situar el saldo negatiu dels comptes públics al 9,3%, i les del PIB per segon any consecutiu, que preveuen una caiguda de l'economia del 0,3%.

El cap de l'executiu espanyol ha repassat l'actual context econòmic i ha expressat el compromís de la UE de fer "tot el necessari" per garantir l'estabilitat de l'euro en el futur, i ha defensat l'acció de la UE contra la crisi, tot i que no estigués escrit que pogués fer-ho en un moment en què molts dels estats membres han travesat "serioses dificultats" pròpies.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut