Toledo

Zapatero assegura que el seu és l'únic partit que garanteix una Espanya serena i cohesionada

Després del 12 d'octubre més difícil per a José Luis Rodríguez Zapatero, el president del govern espanyol ha defensat, en el consell territorial del PSOE que s'ha celebrat a Toledo, que el seu és l'únic partit que garanteix una Espanya serena i cohesionada, enfront del PP. El president del govern també ha defensat que l'Espanya de l'autogovern és la que millor combina llibertat i igualtat, i ha insistit en la necessitat que treballin juntament amb l'executiu.

Actualitzat
Zapatero ha presentat el seu partit com a "baluard dels valors constitucionals, la convivència, el progrés i l'avanç democràtic", afirmant que representa l'"Espanya serena, capaç d'unir per sobre del que ens pugui separar", ha afirmat.

En acabar la reunió del Consell Territorial del PSOE a Toledo, ha dit que l'autogovern és la millor forma per "combinar igualtat i llibertat". En aquest sentit, ha dit que cal que les comunitats treballin juntament amb l'Estat per desenvolupar la llei de la dependència i contribuir a facilitar l'accés a la vivenda.

A més, ha instat els líders territorials socialistes a treballar de cara a les eleccions generals "amb la mateixa generositat i lleialtat" que al llarg de tota aquesta legislatura i ha reiterat que l'esperit que ha de moure el partit és la "serenitat".
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut