Nova York

Yahoo! negocia amb Rupert Murdoch per fer front a l'oferta de Microsoft

A Yahoo! no paren de sortir-li pretendents. El cercador, un dels més importants de la xarxa, no passa pel seu millor moment. Aprofitant aquesta debilitat, Microsoft va posar damunt la taula 30.000 milions d'euros, un preu molt per sobre del valor de les seves accions. La intenció del gegant informàtic és fer una fusió que permetés competir amb Google. Yahoo! va rebutjar l'oferta. A partir d'aquest moment, van començar els rumors que parlaven d'una possible aliança amb Google i ara, amb News Corporation. Si l'aliança amb la companyia de Rupert Murdoch es confirmés, Yahoo! podria passar a incorporar l'exitosa xarxa social, MySpace, propietat de News Corporation.

Actualitzat
Diversos mitjans de comunicació digitals nord-americans especialitzats en economia es fan ressò d'aquesta informació, citant notes publicades als blogs de Silicion Alley Insider i de TechCrunch. La possible fusió de les dues companyies va ser desmentida pel mateix Rupert Murdoch, que va negar que el seu grup tingués cap tipus d'interès pel cercador.

En aquesta cursa pel control de Yahoo també va sortir el nom de Google. Segons publica aquest dijous "The Wall Street Journal", el cercador més internacional hauria perdut interès per les enormes dificultats que suposaria l'operació de compra, ja que els experts auguren que els organismes reguladors hi posarien moltes traves.

Yahoo!, després d'anunciar l'acomiadament de 1.000 treballadors, continua els seus plans empresarials. Ha comprat, per 160 milions de dòlars, Maver Networks, una plataforma de vídeo a internet.
Anar al contingut