Xiulets i crits per rebre el rei i Rajoy a la manifestació #NoTincPor

RedaccióActualitzat

El rei Felip VI ha estat rebut amb una forta xiulada a la seva arribada a Barcelona per participar a la manifestació pels atemptats del 17 d'agost.

Com es pot veure al vídeo, quan el cotxe del rei ha arribat al passeig de Gràcia, ha començat una escridassada que s'ha allargat més de 40 segons.

Els xiulets també s'han sentit quan ha arribat, uns minuts abans que el rei, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

 

La xiulada s'ha repetit al final de l'acte, a la plaça de Catalunya de Barcelona.

L'escridassada s'ha pogut sentir en la retransmissió del programa especial que fem a TV3 i el canal 3/24. El senyal de TV3 és el que s'ofereix a la resta de televisions del món.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha tret importància a la xiulada. En declaracions a Catalunya Ràdio, Puigdemont ha dit que no s'ha de "magnificar l'escridassada al rei":

"La llibertat d'expressió està per damunt de tot, però tampoc l'hem de magnificar. La gent s'ha expressat amb llibertat i amb convivència i amb pau. El que m'ha agradat més ha estat el clam a favor de la pau que hi ha hagut al llarg de la manifestació."

En la manifestació també s'han vist missatges en contra del paper de la monarquia, en especial una de molt gran que s'ha desplegat amb el text: "Felip VI i govern espanyol, còmplices amb el comerça d'armes"

Abans de la manifestació, hi ha hagut una concentració de rebuig a la presència del monarca, i també del govern espanyol, als quals consideren còmplices dels governs autoritaris que financen el terrorisme jihadista.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut