El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, assegut entre el cap de llista socialista per Tarragona, Carles Castillo, i el candidat reusen…
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, assegut entre el cap de llista socialista per Tarragona, Carles Castillo, i el candidat reusenc Raimon Ferré, amb la candidata Rosa Maria Ibarra, al fons, al faristol, en l'acte del 23 de setembre del 2015. (Horitzontal)

Ximo Puig crida al diàleg i emplaça la Generalitat a fer pinya amb València pel Corredor i un nou finançament

Reus (ACN).- El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, considera que el País Valencià i Catalunya han de cooperar i col·laborar en algunes de les assignatures pendents que tenen en comú com ara la consecució del Corredor Mediterrani i un nou sistema de finançament. Durant l'acte central del PSC a Reus, Puig ha rebutjat el debat "maniqueu" del 'sí' o el 'no' i ha apostat per "buscar ponts de diàleg" i una reforma de la Constitució" per tirar endavant el projecte d'una Espanya diferent. "Hem estat 20 anys en què el PP ha aixecat fronteres i s'ha negat a parlar amb Catalunya, i em sembla trist que ara que hi ha un nou govern que vol parlar i treballar, els nacionalistes se'n vulguin anar", ha lamentat.

Actualitzat
Anar al contingut