Sant Joan Despí

Xesco Reverter i Geni Lozano, nous corresponsals de TV3 i Catalunya Ràdio a Washington

TV3 i Catalunya Ràdio renoven les corresponsalies als Estats Units amb la incorporació de Xesco Reverter i Geni Lozano, que substitueixen Raquel Sans i Cèlia Cernadas, respectivament

RedaccióActualitzat

Xesco Reverter serà el nou corresponsal de TV3 a Washington, en substitució de Raquel Sans, que ha cobert les informacions dels Estats Units des del gener del 2014. Per la seva banda, Geni Lozano es farà càrrec de la corresponsalia de Catalunya Ràdio a la capital dels Estats Units, que des del febrer del 2015 ha ocupat Cèlia Cernadas. Tots dos treballaran a la seu conjunta dels mitjans de la CCMA a Washington.

Els dos nous corresponsals de la CCMA a Washington han estat designats després de superar un procés de selecció intern entre els professionals de l'empresa que han optat a aquest lloc de treball.  

Xesco Reverter és el cap de la secció d'Internacional de TV3 des del 2010. Al mateix temps, és l'editor i el presentador del programa setmanal d'informació internacional  "Món 324", que s'emet des del 2013. També ha estat corresponsal a Londres per TV3 (2004-2007) i ha treballat com a enviat especial en diversos països europeus, africans, al Pròxim Orient i als Estats Units.

Geni Lozano és redactora dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio des del 2004. Va ser corresponsal de Catalunya Ràdio al Pròxim Orient amb base a Jerusalem del 2007 al 2010. Ha estat també coordinadora de l'informatiu nocturn "El cafè de la República",  dirigit per Joan Barril (2010-2012), i redactora del programa "El matí de Catalunya Ràdio", dirigit per Mònica Terribas (2013-2014). Actualment cobreix l'àrea de cinema i ha informat des dels festivals de Canes, Sant Sebastià, Sitges o Màlaga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut