Badalona

Xavier García Albiol, envoltat i increpat a Badalona mentre repartia roses

Actualitzat

El líder del PP català, Xavier García Albiol, ha estat increpat aquest dilluns a la tarda a Badalona. García Albiol ha anat a repartir roses a la Fira de Sant Jordi de Badalona i centenars de persones l'han envoltat mentre cridaven "Fora, fora", "Llibertat presos polítics" i "Els carrers seran sempre nostres".

Albiol, que va ser alcalde de Badalona entre el 2011 i el 2015, era a la plaça repartint roses quan els manifestants han començat la protesta, que ha omplert la plaça de l'Ajuntament i el carrer Francesc Layret. Entre els crits que han proferit al president del PP català, hi havia els de "Provocador", "A Badalona ets una vergonya" i "Fora feixistes dels nostres barris".

 

 

Albiol: "Per molt que cridin o m'insultin, no em mouran"

Mentre durava la protesta, Albiol ha retransmès en directe alguns vídeos a través del seu Facebook i ha insistit que no el "faran fora" de la seva ciutat i que continuarà a la plaça fins que hagi repartit "totes" les roses:

 

 

 

"M'han dit que m'han rodejat com als presos polítics. Jo els he advertit que tinc tot el temps del món, que jo vaig guanyar unes eleccions a Badalona i que no em faran fora de la meva ciutat perquè no representen ni molt menys el sentir general dels ciutadans. Jo he vingut a repartir les meves roses com cada any i aquí estaré fins que les reparteixi totes, encara que sigui mitjanit. Aquí estaré representant a la immensa majoria dels veïns de Badalona que més enllà de la seva ideologia volen viure amb normalitat."

 

 


 

Amb Albiol també hi havia el president del grup del PP a l'Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, i altres membres del partit.

Téllez: "Se li ha ofert cordó de seguretat"

El primer tinent d'alcalde de Badalona, Jose Téllez, ha explicat que des del consistori "se li ha ofert per activa i per passiva cordó de seguretat" per part dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana i Albiol "ho ha rebutjat". Téllez l'ha acusat de "hooligan provocador".

En una piulada anterior, Téllez, de Guanyem Badalona, ha retret a l'exalcalde que regalés roses "en una fira on el petit comerç i entitats viuen de vendre roses".

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Procés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut