Barcelona

Xavier Domènech: "Representem l'alternativa a Convergència"

El líder d'En Comú Podem celebra la victòria a Catalunya, però admet que "el resultat a Espanya no és l'esperat"

RedaccióActualitzat

Poc abans de les 11 de la nit d'aquest diumenge electoral, el cap de llista per Barcelona d'En Comú Podem, Xavier Domènech, ha celebrat la victòria de la seva força política a Catalunya. Domènech, que ha centrat la seva intervenció a analitzar els resultats en clau catalana, ha afirmat que han aconseguit una nova victòria a pesar dels "atacs" que han arribat "a rebre d'aquells que confonen poder, partit i país", i amb una campanya "absolutament duríssima":

"Hem tornat a guanyar a Catalunya, i l'espai que representem tots nosaltres és l'alternativa a Convergència. Portem des del 2012 amb presidents convergents a la Generalitat treguin el resultat que treguin, veient com se subvencionen escoles de l'Opus mentre es retalla educació, veient com es neguen a repartir els efectes de la crisi. En aquesta victòria doble de sis mesos amb un atac de tots, som la nova alternativa de país a Convergència."

Domènech ha admès que el resultat a Espanya "no ha estat l'esperat", i ha afirmat que hauran de "treballar més profund, fer més fraternitat i produir el canvi":

"Que ningú no es desanimi. La victòria que hem aconseguit a Catalunya és el pròleg de la victòria que aconseguirem a l'Estat. És l'espai de la tercera força de l'Estat, que creix, no com voldríem, però creix, i creixerà. Hem vingut per quedar-nos, per ser futur, per produir canvi."

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut