Barça

Xavi: "Vam ser superiors al Reial Madrid i això ens dóna confiança per anar al Bernabéu"

L'endemà del partit de Supercopa i la victòria del Barça al clàssic, Xavi Hernández ho té molt clar: "Vam ser superiors al Reial Madrid i això ens dóna confiança per anar al Bernabéu i guanyar el títol". El migcampista blaugrana considera que hauria estat just que el Barça marqués el quart gol i que amb el 3-2 veu una situació "injusta i estranya veient el partit".

Actualitzat
L'endemà del partit de Supercopa i la victòria del Barça al clàssic, Xavi Hernández ho té molt clar: "Vam ser superiors al Reial Madrid i això ens dóna confiança per anar al Bernabéu i guanyar el títol". El migcampista blaugrana considera que hauria estat just que el Barça marqués el quart gol i que amb el 3-2 veu una situació "injusta i estranya veient el partit".

"Tot i que també se'ns van avançar, vam ser superiors, vam dominar i vam tenir més opcions", ha indicat Xavi. En aquest sentit, ha afegit: "Vam estar més frescos i hauria estat just fer el quart, ja que el vam tenir abans del 3-2".

Del partit de dijous se n'ha mostrat molt satisfet i, per això, ha assegurat: "Confiem que ens surti el mateix partit que aquí al Bernabéu, i guanyem el títol".

"No em sorprèn que Mourinho es queixi dels àrbitres", arran de les declaracions del portuguès en què deia que el primer gol del Barça era un error del jutge de línia.

Errada de Valdés

Sobre l'errada de Valdés, que va suposar el 3-2 de Di María, Xavi ha volgut deixar clar que "Valdés és un professional, les ha vist de tots colors i és el millor porter que pot tenir el Barça. És molt fort mentalment". El blaugrana ha tingut elogis també per a un altre company: Iniesta. Considera que el de Fuentealbilla "va fer un partidàs"; "l'hi vaig dir quan va acabar el partit".

També ha valorat que ha disminuït la tensió dels últims clàssics. El de Terrassa ha explicat: "N'hem parlat quan estàvem concentrats amb la selecció espanyola". A més, ha afegit que té la intenció de continuar a la selecció espanyola i que espera que es classifiquin per al Mundial i jugar la Copa de Confederacions.

Sessió de recuperació

Després de guanyar el Reial Madrid, el Barça ha fet aquest divendres a la tarda l'habitual entrenament de recuperació, en què els titulars del partit s'han exercitat a un ritme inferior al de la resta dels seus companys.

A la sessió hi han participat tots els disponibles de la primera plantilla, a més dels jugadors del Barça B Tello -un habitual ja del primer equip- i Miguel Bañuz.

Qui segueix treballant al marge dels seus companys és Thiago Alcántara, que s'ha tornat a exercitar sobre la gespa de la Ciutat Esportiva al costat d'un recuperador. El migcampista blaugrana es recupera de la fissura a la tíbia que va patir en la final de la Copa del Rei de la temporada passada.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut