Xavi Hernández s'ha tornat a entrenar amb el grup
Barça

Xavi torna a entrenar-se amb el grup i Bartra estarà entre 7 i 10 dies de baixa per un esquinç al genoll

El Barça s'ha entrenat aquest divendres al matí per preparar el duel de Lliga contra el Deportivo pendents de l'evolució de Xavi Hernández, que arrossega una lesió muscular a la cuixa dreta. El migcampista de Terrassa s'ha tornat a exercitar amb el grup però possiblement no jugarà contra els gallecs i l'objectiu és recuperar-lo a corre-cuita de cara al vital partit de dimarts contra el Milan.

Actualitzat
El Barça s'ha entrenat aquest divendres al matí per preparar el duel de Lliga contra el Deportivo pendents de l'evolució de Xavi Hernández, que arrossega una lesió muscular a la cuixa dreta que el va impedir jugar l'últim clàssic al Bernabéu. El migcampista de Terrassa s'ha tornat a exercitar amb el grup però possiblement no jugarà contra els gallecs i l'objectiu és recuperar-lo a corre-cuita de cara al vital partit de dimarts contra el Milan.

A menys de cinc dies per a la tornada dels vuitens de la Champions al Camp Nou, Xavi sembla que ja està recuperat de les molèsties que tenia però contra el Dépor segurament descansarà i s'espera que estigui a punt per dimarts contra el Mílan. A la sessió d'aquest divendres Marc Bartra, amb molèsties al genoll esquerre, ha fet treball de recuperació. Després de l'entrenament el club blaugrana ha informat que el jugador té un esquinç de grau 1 al lligament lateral intern del genoll esquerre i serà baixa entre 7 i 10 dies, una lesió que el descarta per al compromís europeu.

Per la seva banda, el porter del Barça B Jordi Masip s'ha incorporat al primer equip i serà el suplent de Pinto per la baixa de Victor Valdés per sanció després de ser expulsat al Bernabéu.

Una visita molt especial

L'entrenament de la primera plantilla blaugrana ha comptat amb una vista molt especial, la de Mamadou Lamine, un nen de 9 anys, cec de naixement i que segueix tots els partits del Barça per la ràdio. Mamadou, d'origen senegalès però establert a Lleida, ha pogut conèixer els seus ídols en una visita organitzada per la fundació del club.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut