Actualitat blaugrana

Xavi entra a la llista de convocats per al partit contra el Cadis, segon "match-ball" pel títol de Lliga

Xavi Hernández, migcampista del Barcelona, ha tornat avui a la llista de convocats del seu equip amb vistes al partit de demà contra el Cadis, gairebé cinc mesos després d'haver-se fet el trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret durant un entrenament. El jugador català, que es va lesionar el passat 2 de desembre, s'incorpora coincidint amb el segon "match-ball" pel títol de Lliga. El Barça, si guanya, podria ser campió diumenge.

Actualitzat

Si la cara és el reflex de l'ànima, avui, Xavi Hernández és la persona més feliç del món. Tant, que fins i tot ha disfrutat dels moments previs a la seva roda de premsa. Les pujades a la Mola, les curses pel Parc Natural de Sant Llorenç, les hores i hores de gimnàs invertides han valgut la pena. Un mes abans del que estava previst, el Camp Nou recupera el jugador de la pilota imantada als peus i de passada fàcil per més rivals que l'envoltin. De ben segur no sortirà a l'onze incial, però Rijkaard té previst fer-lo jugar uns minuts perquè torni a agafar el ritme de competició. L'ovació del Camp Nou està garantida.

La tornada de Xavi l'ha aprofitada Frank Rijkaard per donar descans a un altre organitzador com ell, Edmílson.

D'altra banda, Eto'o lluitarà demà perquè no li prenguin el "pichichi" després de rebre ahir un premi de l'Ajuntament de Leganés, on va jugar cedit pel Madrid quan tenia 16 anys. L'equip necessita la victòria si vol tenir opció de proclamar-se campió diumenge. És el segon "match-ball" d'un títol que, ara sí, no cal que es faci esperar més.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut