Tenis

Xarapova repeteix final a Melbourne i s'enfrontarà aquest cop a Ana Ivanovic

Un any després, Maria Xarapova tornarà a intentar guanyar l'Open d'Austràlia. La russa s'ha classificat per la final després de vèncer amb comoditat Jelena Jankovic per 6-3 i 6-1. Xarapova s'ha beneficiat dels problemes a l'esquena de la sèrbia, que ha hagut d'entregar el partit entre llàgrimes. L'any passat va ser Serena Williams qui va privar Xarapova del títol però ara la russa es trobarà una contrincant inexperta en finals de l'Open d'Austràlia, Ana Ivanovic, que ha derrotat Daniela Hantuxova.

Actualitzat

Ivanovic ha sabut capgirar un partit que se li havia posat molt costa amunt. La sèrbia ha perdut el primer set per un espectacular 0-6 però ha guanyat les dues següents mànigues amb un 6-3 i un 6-4. Ivanovic debuta en una final a Melbourne i tot just serà la seva segona oportunitat de fer-se amb un títol de Grand Slam després de caure l'any passat a Roland Garros davant Justine Henin.

Una rival que, precisament, Xarapova va derrotar en els quarts de final. La russa intentarà ara guanyar el seu tercer Grand Slam.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut