Imatge extreta del compte de Twitter del col·lectiu @LilithFeminista
Imatge extreta del compte de Twitter del col·lectiu @LilithFeminista
Pamplona

Xapes i samarretes masclistes als Sanfermines contra la campanya de tolerància zero

Eslògans com "Chupa y calla" o "Para ser tonta, no eres muy guapa" són visibles pels carrers de Pamplona

Actualitzat

El 6 de juliol, amb els Sanfermines, va arrencar a Pamplona una campanya contra les agressions sexistes a les festes. Havia de servir per evitar comportaments i actes denigrants contra les dones, després que la festa anterior va estar marcada per la denúncia de violació múltiple d'una noia compartida a través d'un grup de whatsapp. Però els missatges a favor d'"Unes festes lliures d'agressions sexistes" no són els únics que han sortit al carrer. Des del passat cap de setmana, han proliferat eslògans sexistes en xapes i samarretes masclistes en venda als estands d'un mercat al carrer amb merxandatge dels Sanfermines.

La campanya sexista l'ha denunciat a través d'internet la plataforma 7N contra les violències masclistes"Chupa y calla", "O follamos todos, o la puta al río" i "Tu culo será mío" són alguns dels lemes que ha denunciat a través de Twitter el col·lectiu feministra LilithFeminista.

 

 


La denúncia a Twitter ha generat debat i alguns tuitaires ho han aprofitat per posar en dubte les agressions durant les festes.

 

 

Anar al contingut