Nova York

Woody Allen, pocs dies abans de l'estrena de "Scoop" a Espanya, ja prepara la pel·lícula que rodarà a Barcelona l'any que ve

Serà la primera pel·lícula de Woody Allen fora de Nova York, el seu escenari preferit, i de Londres, on ha rodat els últims treballs. El director nord-amercià ha escollit Barcelona per fer la pel·lícula del 2007, perquè en fa gairebé una per any. De moment, manté en secret l'argument de la història i els actors que la protagonitzaran, però en una entrevista a TV3 ha avançat que pensa fer una barreja d'espanyols i americans. Mentre Woody Allen tanca els detalls d'aquesta pel·lícula n'està muntant una altra, amb Collin Farrell i Ewan McGregor, i aquesta setmana estrena "Scoop".

Actualitzat

Woody Allen torna a posar-se davant de la càmera i recupera la vena més còmica en la que és la seva ultima pel·lícula, titulada "Scoop", que es podria traduir com "exclusiva" o "primícia" des del punt de vista periodístic. I és que la protagonista de la història és una periodista: l'actriu Scarlett Johansson, la nova musa de Woody Allen.

"Scarlett -diu Allen- és una d'aquelles persones que, sigui el que sigui el que jo dic, ella sempre hi aporta alguna cosa millor. Això és el que em va impressionar d'ella. Quan rodàvem "Match Point" jo sempre li feia bromes i ella sempre en feia una de millor, sempre em superava."

"Scoop" és un genuí Woody Allen, una pel·lícula còmica de suspens en la qual una periodista es troba amb l'exclusiva de la seva vida: un fantasma li revela que el temible Assassí del Tarot, que porta de corcoll Scotland Yard, és el noble Peter Limon. Ella, amb l'ajuda del mag Splendini, interpretat per Woody Allen, tramarà un pla per seduir Limon i descobrir els seus secrets.

I mentrestant, el director nord-americà continua produint. Ara munta l'última pel·lícula, rodada a Londres l'estiu passat, i a la vegada reescriu el guió del pròxim rodatge, que serà a Barcelona. Així, Woody Allen ha dit a TV3: "Jo no penso si agradarà a la gent de Barcelona, això? Faig les pel·lícules que faig, i per sort els arriba al cor, i això és el que em fa sentir molt afortunat."

Woody Allen està començant a buscar els actors per a la seva pel·lícula de Barcelona. N'hi haurà d'americans i també d'espanyols. Un d'ells, com ja va avançar TV3, podria ser Penélope Cruz, que ja s'ha entrevistat amb el director.

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut