Woody Allen inaugurarà el Suite Festival BCN Music Experience.
Woody Allen inaugurarà el Suite Festival BCN Music Experience.
Nova York

Woody Allen considera falses i vergonyoses les acusacions d'abusos sexuals de la seva filla adoptiva

El seu representant ha fet pública la reacció del cineasta i ha avançat que Allen té previst respondre directament a les acusacions molt aviat.

RedaccióActualitzat

Woody Allen considera falses i vergonyoses les acusacions d'abusos sexuals que ha fet contra ell la seva filla adoptiva, segons assegura el seu representant, Leslee Dart. Segons el seu representant, l'actor i director té previst respondre directament a aquestes acusacions molt aviat. 

La filla adoptiva d'Allen i Mia Farrow, Dylan Farrow, de 28 anys, acusa el cineasta d'haver abusat d'ella quan era petita, en una carta publicada al "New York Times" aquest cap de setmana. En aquest escrit, Dylan Farrow detalla que, quan tenia 7 anys, Woody Allen va abusar sexualment d'ella.

Aquesta acusació ja va sortir a la llum pública en el seu moment i va fer que Allen fos investigat, tot i que finalment Mia Farrow i la seva filla no van presentar càrrecs contra el director.  

Woody Allen, director d'una llarga llista de títols, com "Manhattan" i "Annie Hall", tenia en el moment de la primera acusació 50 anys, i en aquells moments començava els tràmits per separar-se de Mia Farrow. També en aquella època va començar una relació amb una altra filla adoptiva, Soon-Yi Previn, de 19 anys, amb qui finalment es va casar.

Anar al contingut