rodatge setena temporada joc de trons
Jon Snow, un dels protagonistes de "Joc de trons"
Islàndia

"Winter is here": finalment, l'hivern arriba a "Joc de trons"

L'equip del rodatge de la setena temporada de la sèrie està patint els efectes del fred d'Islàndia

RedaccióActualitzat

Després de sis temporades anunciant que l'hivern està a punt d'arribar, finalment ja és aquí. Tant és així que l'inici del rodatge d'aquesta darrera temporada de la sèrie "Joc de trons" es va ajornar esperant les condicions meteorològiques adients per gravar a Islàndia les escenes ambientades al "El Mur" i "El Més Enllà".

Ara, el fred hivern islandès està fent patir l'equip de la sèrie, segons explica Page six. Només tenen 5 o 6 hores de llum al dia, necessiten superjeeps per traslladar l'equip, els actors es vesteixen i maquillen als hotels i els traslladen a la localització del rodatge amb un 90% del vestuari llestos per gravar. El material ha de resistir ratxes de vent de 160 km/h i unes temperatures de 25 graus sota zero.

Tot i així, l'equip de la sèrie assegura que tenen problemes per l'absència de neu en algunes localitzacions.

La data prevista per a l'estrena d'aquesta setena temporada no està confirmada, però el portal d'informació de cinema i televisó IMBD va publicar durant unes hores que el primer episodi seria el 25 de juny. El que sí que ha confirmat HBO és que aquesta temporada tindrà set episodis.

La sisena temporada de "Joc de trons" va tenir localitzacions a Girona i Canet. Es va estrenar el 25 d'abril al Teatre Municipal de Girona i es van esgotar les entrades en tres minuts.

Anar al contingut