William Drew ('Restaurant Magazine'): "El Celler de Can Roca és un restaurant realment únic"

Londres (ACN).- El Celler de Can Roca és un establiment "realment únic". Aquestes són les paraules que ha utilitzat l'editor de la prestigiosa 'Restaurant Magazine', William Drew, per descriure el nou millor restaurant del món. En una entrevista amb l'ACN des de Londres, Drew ha assegurat que el món de la gastronomia està "molt emocionat" amb la distinció d'El Celler de Can Roca com a número 1 del rànquing mundial. "Els tres germans han creat una cosa extraordinària des d'uns inicis molt humils, els del restaurant de la seva mare al final del carrer, en un barri de classe treballadora de Girona", ha indicat l'editor de 'Restaurant Magazine'.
William Drew ('Restaurant Magazine'): "El Celler de Can Roca és un restaurant realment únic"

William Drew ('Restaurant Magazine'): "El Celler de Can Roca és un restaurant realment únic"

Londres (ACN).- El Celler de Can Roca és un establiment "realment únic". Aquestes són les paraules que ha utilitzat l'editor de la prestigiosa 'Restaurant Magazine', William Drew, per descriure el nou millor restaurant del món. En una entrevista amb l'ACN des de Londres, Drew ha assegurat que el món de la gastronomia està "molt emocionat" amb la distinció d'El Celler de Can Roca com a número 1 del rànquing mundial. "Els tres germans han creat una cosa extraordinària des d'uns inicis molt humils, els del restaurant de la seva mare al final del carrer, en un barri de classe treballadora de Girona", ha indicat l'editor de 'Restaurant Magazine'.