Madrid

Wikileaks revela que Aznar no descartaria tornar a la política si la situació a Espanya fos "desesperada"

"Si veig Espanya desesperada potser hauria de tornar a la política." Aquesta és una de les noves revelacions de Wikileaks en les quals es recullen confidències de l'expresident espanyol José María Aznar i altres dirigents del PP a l'ambaixador nord-americà a Madrid l'any 2007. En aquestes converses Aznar no descartava tornar a la política si la situació al país es complicava, i posava en qüestió la capacitat de Rajoy per guanyar uns comicis.

Actualitzat
En aquestes revelacions, que Aznar hauria fet en una trobada entre l'ambaixador Eduardo Aguirre i el president de les FAES, l'expresident espanyol apuntava la possibilitat de tornar a la política activa si Espanya es trobava en una situació "desesperada", i posava en dubte la capacitat de Mariano Rajoy per "tornar a portar el PP al poder".

Segons els informes publicats per Wikileaks, Aznar no hauria estat l'únic membre del PP en qüestionar Rajoy. Alberto Ruiz-Gallardón hauria parlat sobre la possibilitat que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, o ell mateix es posessin al capdavant dels populars per suplir la falta de lideratge de Mariano Rajoy.

El coordinador de Relacions Internacionals del PP, Jorge Moragas, i el portaveu del PP a la Comissió d'Assumptes Exteriors, Gustavo de Arístegui, també haurien carregat contra l'actual líder dels populars.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut