WhatsApp
WhatsApp
Madrid

WhatsApp se suma a la moda dels continguts efímers

Les fotos, vídeos i GIFS publicats a l'estat de l'usuari s'eliminaran al complir 24 hores

RedaccióActualitzat

WhatsApp ha anunciat que es podrà canviar l'estat de l'usuari i a partir d'ara premetrà afegir vídeos, fotografies i gifs deixant enrere l'opció de només compartir amb text. En un article al seu blog, l'empresa explica que a partir d'aquest dilluns ja està disponible.

Amb aquesta actualització Whaatsapp se suma a la tendència del contingut efímer, aquell que desapareix al complir 24 hores

Les publicacions efímeres van començar a popularitzar-se gràcies a Snapchat. Més tard també van sumar-se a aquesta moda Instagram, amb el seu Stories, i Facebook. 

La companyia explica que, quan van començar fa vuit anys, la idea original del projectes era desenvolupar una aplicació per saber què estaven fent els teus contactes. "Això va ser fins i tot abans d'afegir-hi la missatgeria", expliquen. El novembre, van anunciar que els seus més de mil milions d'usuaris podrien fer videotrucades.

Ara els portaveus de l'empresa estan molt satisfets d'anunciar aquesta funció que segons ells "s'ha reinventat":

" Avui llancem una actualització d'estats amb què podràs compartir imatges i vídeos amb els teus amics i contactes de WhatsApp d'una forma fàcil i segura."

La companyia garanteix que els estats també estaran protegits amb el xifrat "d'extrem a extrem."

 

Anar al contingut