El productor Harvey Weinstein en l'edició 2017 dels Oscars (Reuters)
El productor Harvey Weinstein en l'edició 2017 dels Oscars (Reuters)
Nova York

Weinstein es declara no culpable i diu que les relacions van ser consentides

El magnat de Hollywood, acusat per més de 70 dones de violació i abús sexual, manté que demostrarà que no hi ha "evidències sòlides" per condemnar-lo

Actualitzat

El magnat Harvey Weinstein es declararà no culpable dels càrrecs de violació i abús sexual, entre altres, de què se l'acusa. Ho ha avançat el seu advocat a la sortida del tribunal on el productor de cinema ha comparegut a Nova York.

Weinstein assegura que les relacions sempre van ser consentides, en contra del que sostenen les desenes de dones que l'han assenyalat els últims mesos.

Segons l'advocat, durant el judici es veurà que no hi ha "proves sòlides" que puguin motivar una condemna.

Deu milions de dòlars i polsera per localitzar-lo

El jutge de Nova York que porta el cas l'ha posat en llibertat després d'imposar-li una fiança de 10 milions de dòlars, uns 8,5 milions d'euros, dels quals ha de pagar almenys un milió en efectiu.

A més, Weinstein haurà de dur un dispositiu de localització per sortir en llibertat, haurà d'entregar el passaport i tindrà els viatges limitats.

El conegut productor s'ha entregat en una comissaria de Nova York després que més de 70 dones l'han denunciat per algun tipus d'assetjament o abús.

ARXIVAT A:
Assetjament sexual
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut