Fórmula 1

Webber obté una "pole" inesperada a Montecarlo i sortirà primer davant de Kubica i Vettel

Semblava que a Montecarlo la seva superioritat quedava diluïda però a l'hora de la veritat els Red Bull han acabat apareixent i amenacen amb un nou doblet al GP de Mònaco. Mark Webber ha aprofitat l'absència d'Alonso en la qualificació per fer-se amb la "pole position" inesperadament després d'uns entrenaments discrets. L'australià, que ve de guanyar a Montmeló, ha superat un poderós Robert Kubica amb un temps estratosfèric (1.13.826) i sortirà amb mitja victòria a la butxaca davant del polonès i el seu company, Sebastian Vettel.

Actualitzat
Amb Fernando Alonso fora de combat per un error seu comès en els últims lliures, Robert Kubica semblava destinat a adjudicar-se la "pole" després dels seus bons entrenaments. El polonès ha confirmat el bon rendiment del Renault amb una qualificació convincent i un pilotatge agressiu i valent però, inesperadament, s'ha topat amb un Mark Webber que, sense alçar la veu, s'ha tret del barret una Q1 extraordinària.

L'australià ha anat batent els registres del polonès fins a signar un temps d'1.13.826, que ha esdevingut insuperable. Sense temps a reaccionar, Kubica s'ha hagut de conformar amb el segon lloc de la graella de sortida mentre el company de Webber a Red Bull, Vettel, sortirà en tercera posició. Felipe Massa, la gran esperança de Ferrari ja que Alonso fia qualsevol èxit a la pluja i a la intervenció divina, només ha pogut aconseguir el quart millor registre amb Hamilton, Rosberg i Schumacher darrere seu.

L'actuació dels pilots catalans ha tornat a ser discreta. Ni Pedro Martínez de la Rosa ni Jaume Alguersuari han pogut millorar substancialment les carències dels seus monoplaces en el traçat de Montecarlo i han acabat 15è i 17è, respectivament. Des de més lluny -concretament, des del box de Ferrari- s'ho ha mirat Fernando Alonso. L'asturià no ha pogut participar en la qualificació i sortirà últim, des de la línia de boxs, en l'inici del GP de Mònaco.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut