Des de dimarts, el Piolín torna a estar tapat
Barcelona

Warner Bros va ser qui va demanar tapar Piolín del vaixell que allotja la policia

En un primer moment, la companyia va exigir que es retirés el vaixell

RedaccióActualitzat

Piolín i els seus amics tornen a ser protagonistes indirectes del referèndum. Aquest dimecres s'ha sabut que no va ser el Ministeri de l'Interior, sinó Warner Bros qui va demanar que es cobrís amb una lona els dibuixos que decoren el vaixell que allotja policies i guàrdies civils al port de Barcelona.

Segons fonts del ministeri, la companyia que té els drets d'imatge dels populars personatges va exigir a la naviliera que es retirés el vaixell davant dels comentaris que omplien les xarxes socials. 

Les mateixes fonts han indicat a diversos mitjans que l'empresa propietària del vaixell Moby Dada va al·legar que tenia un contracte signat amb el govern espanyol fins almenys el 5 d'octubre, i que no podia trencar-lo.

Com que retirar el vaixell no era possible, es va optar per tapar Piolín i els seus companys amb unes lones. Això va provocar encara més bromes a les xarxes, i el hastag #FreePiolin es va convertir en "trending topic" mundial. Dilluns les lones es van retirar, però des d'aquest dimarts, Piolin i Silvestre tornen a estar amagats. 

Warner Bross ha respost a la petició de més informació de TV3 que no faran cap declaració al respecte.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut