Boumerdès

Vuit morts i dinou ferits en un atemptat suïcida a Algèria

Vuit persones han mort i dinou han quedat ferides en un atac suïcida contra una gendarmeria nacional a la província de Boumerdès, al nord d'Algèria, segons han informat fonts del Ministeri de l'Interior del país. Aquest és el segon atemptat en menys d'una setmana a Algèria.

Actualitzat

L'atac, perpetrat per un kamikaze comptabilitzat amb els morts, s'ha fet contra un lloc de vigilància d'una gendarmeria nacional ubicada a prop de la platja de Zemmouri. El terrorista suïcida s'ha apropat a la gendarmeria amb una camioneta frigorífica que anava carregada amb explosius.

Les víctimes mortals de l'atemptat són civils. Entre els identificats, un jove de vint-i-un anys, un venedor de cigarretes, un pescador i diverses persones que passejaven per les botigues del costat de la platja. Entre els ferits hi ha civils i també tres policies.

Aquest atemptat suïcida, que va tenir lloc a les deu de la nit, hora local, se suma a l'atemptat que va tenir lloc diumenge passat contra una comissaria de Tizi-Ouzou, a l'est d'Alger, que va ferir vint-i-cinc persones.

L'acte suïcida es produeix dos dies després d'una important operació de les forces de seguretat contra el principal moviment islamista algerià.

Anar al contingut