Vehicles circulant a la zona on hi ha hagut l'accident de Vilademuls (ACN)
Vehicles circulant a la zona on hi ha hagut l'accident de Vilademuls (ACN)
Vilademuls

Vuit ferits, un dels quals crític, en un xoc frontal a l'N-II a Vilademuls

L'accident ha obligat a tallar la carretera durant dues hores, poc abans d'una operació sortida sense grans complicacions

RedaccióActualitzat

Vuit persones han quedat ferides, aquest dijous al matí, en un xoc frontal entre dos vehicles a l'N-II, a Vilademuls, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El balanç d'afectats, segons el SEM, és d'un ferit crític, una dona greu i tres dones i dos menors ferits de poca gravetat, a més d'un il·lès.

El ferit crític, la dona greu i una de les dones ferides de poca gravetat han estat traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona, mentre que la resta de ferits els han dut a l'Hospital de Figueres.

L'accident ha passat cap a les onze del matí, al quilòmetre 732, on els dos vehicles han topat frontalment. El sinistre ha obligat a tallar la carretera durant dues hores, des de les onze del matí i fins al voltant de la una del migdia.

Operació sortida tranquil·la

Aquest xoc ha passat en les hores prèvies a l'operació sortida de Setmana Santa, que s'ha desenvolupat, fins ara, sense grans incidències. De fet, els problemes que hi ha ara són per causa d'accidents i vehicles avariats.

En destaca la cua a l'autovia A-2, de Bellpuig a Golmés, a causa d'un accident. A la mateixa carretera, una avaria ha causat retencions a Esparreguera en sentit Barcelona.

A la C-25 s'ha tallat un carril a l'altura de Sant Bartomeu del Grau, en sentit Girona, a causa d'una avaria. I els conductors han trobat congestió a la ronda Litoral en tots dos sentits; per anar cap a la banda Llobregat, a causa d'un accident i, en sentit contrari, per acumulació de trànsit.

Anar al contingut