Barcelona

Vuit ferits en una explosió en una botiga al barri barceloní de Sarrià

Vuit persones han resultat ferides aquest dilluns a la tarda en una botiga del carrer de Santa Amèlia, al barri barceloní de Sarrià. La causa ha estat una explosió que s'ha produït com a conseqüència d'un incendi. Per apagar-lo, s'havien desplaçat set dotacions dels bombers i sis del SEM. De fet, dels ferits, cinc són bombers. Un d'ells ha resultat ferit greu, però no es tem per la seva vida. S'ha obert una investigació per aclarir les causes de l'explosió, però, de moment, es descarta que l'hagi provocat una fuita de gas, perquè la botiga no en tenia.

RedaccióActualitzat
Els bombers ferits han estat traslladats a l'Hospital Clínic. Dels ciutadans ferits, dos són un pare i el seu fill menor, que han estat traslladats a la Vall d'Hebron. Tots dos han estat donats d'alta. L'altra víctima és una dona que ha estat atesa al mateix lloc dels fets, sense que fos necessari traslladar-la a un centre hospitalari.

El regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, ha explicat que "tant els Mossos com els bombers estan fent la investigació. Havien apagat el foc, estaven acabant de refredar i en el moment d'obrir una porta s'ha produït aquesta explosió". La força de l'explosió ha fet caure diverses motos estacionades fora de l'establiment, situat al carrer Santa Amèlia. De fet, segons ha explicat a Catalunya Ràdio el director territorial del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), Gilberto Alonso, ha estat la mateixa ona expansiva el que ha provocat les lesions als afectats.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut