Girona

Vuit detinguts acusats d'assalts violents a domicilis gironins

Els Mossos d'Esquadra han detingut vuit persones acusades de quatre robatoris amb violència a diversos municipis de les comarques gironines des de principis d'any. Les detencions s'ha produït en els últimes setmanes.

RedaccióActualitzat
En les quatre ocasions els lladres haurien entrat a les cases amb gent a dins. El primer assalt va tenir lloc el 31 de gener a Lloret de Mar, a la Selva. Durant el robatori, tres individus van agredir el propietari i el van mantenir lligat durant els fets. Els Mossos van poder identificar i detenir dos dels responsables, però encara es busca el tercer.

El segon robatori va passar el 7 de febrer en un càmping de Sant Feliu de Buixalleu, també a la Selva. Les víctimes van ser els propietaris del càmping i els agents han pogut detenir un dels assaltants.

En el següent assalt, el 13 d'abril a la Jonquera, a l'Alt Empordà, els lladres haurien entrat al domicili, on hi vivia un matrimoni amb la seva filla, després de fer-se passar per policies. Tot i això, els crits de les víctimes van acabar per foragitar els assaltants. Sis dies després, un operatiu dels Mossos va permetre detenir dos dels responsables.

L'últim dels quatre robatoris va ser el 19 d'abril a Vila-sacra, també a l'Alt Empordà. Els Mossos d'Esquadra van rebre un avís alertant que una veïna del municipi havia rebut una ferida al coll durant l'assalt al seu municipi. En arribar al lloc dels fets, el marit estava atenent la dona. Els agents van muntar un dispositiu de forma immediata i es va poder detenir els tres presumptes responsables.

Els vuit detinguts han passat a disposició judicial i quatre d'ells ja han ingressat a presó preventiva per ordre del jutge.
Anar al contingut