Un dels avions de Vueling
Un dels avions de Vueling

Vueling publica la llista de vols afectats per la vaga de pilots del 25 i 26 d'abril

Vueling ja ha començat a informar els passatgers afectats per e-mail i sms

Actualitzat

El sindicat de pilots SEPLA manté la vaga per dimecres 25, i dijous 26 d'abril, després que en els últims dies no ha arribat a cap acord amb la direcció de Vueling, en les negociacions del Tercer Conveni Col·lectiu. De moment, també es manté la vaga pels dies 4 i 5 de maig.

Vueling explica que un 86% dels passatgers no es veuran afectats per les aturades. I de la resta de passatgers, un 75%, volaran 24 hores després de l'hora que havien contractat inicialment.

L'aerolínia assegura que el 100% dels vols a les illes Balears i a les Canàries funcionaran amb total normalitat, i també tots els vols que s'enlairin abans de les 00.00 hores del 25 d'abril, però que aterrin dins del període de la vaga.

També funcionaran el 30% de les rutes domèstiques, el trajecte alternatiu del qual, sigui inferior a cinc hores; el 51% de les rutes domèstiques, el trajecte alternatiu de les quals sigui superior a cinc hores, i el 51% de les rutes internacionals amb origen o destí a Espanya.

La direcció de Vueling insisteix que continua negociant amb el sindicat SEPLA per trobar una solució.

Els pilots argumenten que se senten ignorats, abandonats i menyspreats per la companyia. Tal com va explicar SEPLA, la vaga s'ha convocat pels "reiterats incompliments de Vueling tant d'articles del conveni col·lectiu de pilots com dels acords que regulen les bases a l'estranger".

Vueling ja ha començat a informar els passatgers afectats per e-mail i sms, i ha publicat la llista de vols cancel·lats a la seva web.

ARXIVAT A:
Mobilitat
Anar al contingut