Imatge de la cua als taulells de reclamacions de passatgers de Vueling afectats per les cancel·lacions d'aquest divendres 1 de juliol. (Horitzo…
Imatge de la cua als taulells de reclamacions de passatgers de Vueling afectats per les cancel·lacions d'aquest divendres 1 de juliol. (Horitzontal)

Vueling cancel·la cinc vols i acumula retards generalitzats en l'inici de l'operació sortida a l'aeroport del Prat

Actualitzat

ACN El Prat de Llobregat.-Noves cancel·lacions i retards generalitzats en els seus vols han col·lapsat aquest divendres al matí els taulells de reclamacions de Vueling en l'inici de l'operació sortida de l'estiu. La companyia, la que més vols opera a l'aeroport del Prat, acumulava als volts del migdia cinc cancel·lacions i retards superiors a l'hora de mitjana en la majoria dels seus vols. Pel que fa a la cancel·lacions, Vueling ha suspès dos vols de sortida amb destinació a París i Màlaga i tres d'arribada, els provinents de Granada, Alacant i Kazan (Rússia). Els passatgers afectats s'han hagut de carregar-se de paciència i fer llargues cues a l'espera que Vueling els oferís una alternativa. "És indignant, portem dues hores fent cua i, de moment, la companyia no ens ha donat cap tipus d'explicació", es lamentava un viatger francès que havia d'agafar el vol a París de les 9:20 del matí.

Anar al contingut