París

"Volver", als César

A falta dels Oscar, els César. L'Acadèmia Francesa de Cinema ha fet públiques les nominacions als guardons francesos del cinema i "Volver" d'Almodóvar és una de les candidates al premi a millor pel·lícula estrangera. Les altres candidates són "Babel", del mexicà Alejandro González Iñárritu; "The Queen", del britànic Stephen Frears; "Brokeback mountain", del taiwanès Ang Lee, i "Little Miss Sunshine", dels nord-americans Jonathan Dayton i Valerie Faris. Els César, equivalent francès dels Oscar o els Goya, s'entregaran a París en una cerimònia el 24 de febrer, un dia abans de la gala dels Oscar a Los Angeles.

Actualitzat
Abans, però, "Volver" és, juntament amb "Alatriste", la màxima favorita a obtenir més guardons aquest diumenge a la gala dels premis Goya, que estarà presentada per José Corbacho.

I a més dels Oscar, els César i els Goya, l'11 de febrer tindrà lloc a Londres la cerimònia dels premis Bafta, els guardons del cinema britànic, on "Volver" competirà pel reconeixement de millor pel·lícula estrangera i Penélope Cruz, pel de millor actriu. "Babel", d'altra banda, aspira a set premis, entre els quals hi ha millor pel·lícula, millor direcció i millor guió original.
Anar al contingut