Catalunya

Vols celebrar l'arribada de la primavera? Participa a "El jardí del vers"!

L'última lluna plena de l'hivern ens ha anunciat, de ben a prop, l'arribada de l'estació que ens altera més la sang. La florida dels ametllers de Catalunya, recollida per les vostres imatges, fa mesos que ens ho adverteix. I avui, finalment, Dia Mundial de la Poesia, la primavera ja és aquí. El meu 3cat 24 ho vol celebrar amb tots vosaltres a "El jardí del vers"

Actualitzat
És l'estació del renaixement, de l'alegria després de la reclusió de l'hivern, del color verd i de la floració de les plantes, de l'aparellament de moltes espècies d'animals i la causant d'algunes alteracions hormonals en els humans. És per això que diem que la primavera la sang ens altera.

Des d'El meu 3cat24 volem celebrar amb tu aquesta eufòria de colors i fer-la coincidir amb el Dia Internacional de la Poesia. Així, recollirem els poemes que ens volgueu enviar i les fotos, vídeos i aùdios que tinguin a veure amb l'esclat estacional que avui estrenem.

I per situar-nos i animar-nos tots plegats, comencem amb un petit poema de J. Salvat Papasseit, farcit de musicalitat i alegria:

Perquè has vingut

Perquè has vingut han florit els lilàs
i han dit llur joia
envejosa
a les roses:
mireu la noia que us guanya l'esclat,
bella i pubilla, i és bruna de rostre.
De tant que és jove enamora el seu pas
-qui no la sap quan la veu s'enamora.
Perquè has vingut jo ara torno a estimar:
Diré el teu nom
i el cantarà l'alosa.

J. Salvat Papasseit

Envia'ns els teus versos sobre la primavera en un text a El meu 3cat24 o, si vols, deixa'ns-els en un comentari. També pots fer-nos arribar les teves imatges a El meu 3cat24.

Fes créixer amb nosaltres aquest jardí del vers!

Anar al contingut