Madrid

Volkswagen posa en marxa un telèfon i un web per comprovar si un vehicle està afectat pels motors trucats

Volkswagen avança el web per atendre els afectats dels motors trucats pels problemes del telèfon gratuït

RedaccióActualitzat

Volkswagen posa en marxa un web per comprovar si  un cotxe està afectat o no per l'escàndol dels motors dièsel manipulatsS'hi pot accedir només des de l'ordinador (no està disponible en versió mòbil) i cal introduir el número de bastidor del vehicle.

El número de bastidor és una xifra de 17 dígits que es pot trobar en el permís de circulació o a la fitxa tècnica del vehicle.

De moment, però, aquest web només funciona per als vehicles Volkswagen i Volkswagen vehicles comercials.

Al web de Seat també hi ha un espai d'informació general per a tots els clients que creuen que poden estar afectats.

Resposta d'emergència

El grup Volkswagen s'ha vist obligat a fer públic aquest web, que no havia d'estar disponible fins a la setmana vinent. Els problemes del número de telèfon gratuït per informar els clients, el 900 180 361, han fet avançar-ne el llançament.

El telèfon ha començar a funcionar aquest dissabte a les nou del matí, però ho ha fet amb problemes, ja que comunica gran part de l'estona. Si finalment s'aconsegueix establir connexió, els usuaris es troben amb un fil musical i, al cap de dos minuts, una veu que demana que es facin arribar totes les dades al correu infogrupovw@vw-audi.es.

El grup Volkswagen a Espanya ha confirmat dels problemes per la gran quantitat de trucades rebudes des d'un primer moment. 

En qualsevol cas, segons el comunicat de la companyia, les diferents marques es posaran aviat en contacte amb cadascun dels clients afectats. No s'especifiquen les dates. Se'ls explicaran els passos que cal seguir i el grup Volkswagen es faria càrrec dels costos que puguin tenir les mesures que s'hagin de prendre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut