Un tècnic amb un guant blanc posa la mà sobre l'emblema de Volkswagen
Volkswagen ha fet una nova crida per revisar els models amb motor d'1.2 litres afectats per eliminar el software que alterava les emissions d'òxids de nitrogen
Berlín

Volkswagen oferirà una prima per canviar el vehicle dièsel per un de nou

L'automobilística revisarà el software dels seus motors dièsel a tot Europa

RedaccióActualitzat

L'automobilística Volkswagen revisarà el software dels seus motors dièsel a tot Europa i també oferirà una bonificació per canviar el cotxe dièsel vell per un de nou.

La revisió es farà a totes les marques del grup: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda i Porsche, per aconseguir una rebaixa de les emissions més contaminants.

Després de l'escàndol d'emissions de l'any 2015, la companyia oferirà de forma addicional una actualització de software als seus clients de vehicles dièsel Euro 5 i Euro 6 per aconseguir rebaixes d'entre el 25 i el 30 per cent de les emissions.

Precisament, aquesta setmana el sector automobilístic ha acordat revisar cinc milions de vehicles a Alemanya.

Volkswagen també vol ara incentivar la substitució dels cotxes vells més contaminants per altres de nous que generin menys emissions. Per això, oferirà una prima per canviar el vehicle dièsel que encara no s'ha quantificat. El president de la corporació, Matthias Müller, assegura que amb aquest incentiu impulsarà la compra de cotxes més eficients:

"Aquest incentiu es pot implementar de manera ràpida i generarà un efecte quantificable i sostingut a l'hora de reduir les emissions d'òxids de nitrogen i en la millora significativa de la qualitat de l'aire."

Anar al contingut