<b>"Volare"</b>, de Joaquim Oristrell, a TV3

<b>La comèdia de diumenge a la tarda</b> a la petita pantalla
"Volare", de Joaquim Oristrell, a TV3

"Volare", de Joaquim Oristrell, a TV3

La comèdia de diumenge a la tarda a la petita pantalla
Actualitzat
"Volare", la pel·lícula per a televisió de Joaquim Oristrell, es va emetre diumenge 27 de març a les 18.30 per TV3. Aquesta comèdia, amb pinzellades de misteri i suspens, se centra en el món dels somnis, un món paral·lel que ocupa un terç de la nostra vida i que revela coses importants de nosaltres mateixos.
 
Oristrell s'ha endinsat en aquest món al costat del psicòleg i estudiós dels somnis Jordi Borràs, que també l'ha assessorat a l'hora d'escriure el guió. "Volare" ha volgut plasmar el món dels somnis en clau de comèdia i misteri, i en fa, de tot plegat, una trama delirant, fresca i simpàtica que, segons ens diu el mateix director, "recorda el joc del Cluedo". És una coproducció de Messidor Films, Imposible Films i Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de l'ICEC i l'ICAA.
 
Sinopsi:
Set persones aficionades a l'estudi dels somnis es reuneixen en una casa de camp per intercanviar experiències. En despertar-se de la primera nit,  el Jonàs, un forense nouvingut al grup, troba una estranya al seu llit: la bellíssima noia a qui va practicar una autòpsia el dia abans.
 
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Joaquim Oristrell
Guió: Joaquim Oristrell i Yolanda García Serrano
Producció executiva: Marta Esteban
Producció executiva TVC: Cruz Rodríguez
Intèrprets: Joel Joan, Úrsula Corberó, Ramon Madaula, Dolo Beltrán, Carmen Balaguer, Peter Vives, Lluís Villanueva i Marina Gatell, amb la col·laboració d'Albert Ribalta
Direcció de fotografia: Andreu  Rebés
Músic: Joan Vives