Imatge d'arxiu del Concurs de Castells del 2012

Viu el Concurs de Castells de Tarragona, al minut amb TV3, Catalunya Ràdio i el 324.cat

Tota la informació i l'anàlisi de la gran cita castellera al minut, en directe i amb continguts exclusius en 360º

RedaccióActualitzat

Aquest cap de setmana us convidem a viure de ben a prop i amb tota la intensitat el XXVI Concurs de Castells de Tarragona, la gran cita castellera de la temporada, la que aplega més colles.

El concurs el podreu seguir en streaming a la web.

A més, hi haurà un minut a minut al 324.cat. I a les xarxes socials amb el seguriem amb les etiquetes #ConcursCastellsTV3 i #CastellsCatRàdio.


També preparem continguts exclusius en 360º amb els quals podreu viure la cita com si fóssiu al vell mig de la Tarraco Arena.

El concurs a la televisió

Els "Telenotícies" de TV3 i el canal 3/24 també estaran molt pendents de la cita, amb connexions en directe des de Tarragona durant tot el cap de setmana. Els TN es oferiran les millors imatges i tota l'anàlisi de la competició amb l'Agnès Marquès des de la Tarraco Arena.

Els millors moments de la cita els podreu recuperar també al programa especial que TV3 prepara per diumenge al vespre, des de les 19.30 i fins l'hora del "Telenotícies vespre".

El concurs a la ràdio

Catalunya Ràdio seguirà la jornada de diumenge des de les 9.30 i fins a les 16.00 amb una edició especial d'"El suplement" des de la Tarraco Arena. Un programa conduït per Ricard Ustrell, acompanyat per l'equip del Mans i del 3 Rondes.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut