Bangkok

Violents enfrontaments a Tailàndia la vigília de les eleccions legislatives

Violents enfrontaments entre manifestants a Tailàndia, la vigília de les eleccions legislatives. Almenys sis persones han resultat ferides i algunes fonts parlen de trets i explosions a la capital, Bangkok

RedaccióActualitzat

Violents enfrontaments entre manifestants a Tailàndia, la vigília de les eleccions legislatives. Almenys sis persones han resultat ferides i algunes fonts parlen de trets i explosions a la capital, Bangkok.

Un grup de manifestants contraris als comicis han bloquejat una seu electoral per impedir que es distribuïssin les paperetes i les urnes als col·legis de cara a demà.

Al costat d'un centre comercial hi ha hagut un intercanvi de trets que ha durat com a mínim una hora i ha provocat moments de pànic entre els vianants i els periodistes, que intentaven fugir de les bales.

Tailàndia està dividida des de fa anys i les eleccions d'aquest diumenge ho evidenciaran més que mai. Uns volen que es respecti el seu dret de vot. Els altres no votaran perquè volen que es reformi el sistema. Uns diuen que els avalen unes eleccions guanyades per majoria i que esperen renovar. Els altres, que es van guanyar comprant vots i que el govern és corrupte.

El balanç provisional de les protestes contra aquestes eleccions és de 10 morts i uns 500 ferits des del novembre passat.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut