Barcelona

Vinculen un jugador del Bada Bing amb una banda d'assaltants de narcos

La Guàrdia Civil vincula el jugador del Bada Bing, detingut quan anava a declarar a la Ciutat de la Justícia, amb una banda d'assaltants de narcotraficants. J.P.F. va ser detingut quan anava a la segona sessió del judici per l'agressió racista als futbolistes del Rosario Central, d'origen llatinoamericà, juntament amb dues persones més vinculades als Boixos Nois. Tots tres són presumptes autors dels delictes de detenció il·legal, simulació de funció pública -perquè se sospita que es feien passar per policies-, tinença il·lícia d'armes, lesions i intent d'homicidi. La denúncia d'un ciutadà marroquí, assaltat per error, ha portat la policia fins als detinguts.

Actualitzat
El ciutadà marroquí va denunciar al gener que l'havien assaltat quan tornava del Marroc. Un cotxe, suposadament de la policia, el va aturar i els tres ocupants el van fer baixar a punta de pistola. L'home va sospitar que no eren policies i va fugir, enmig dels trets dels assaltants, que el van perseguir fins a Jerez de la Frontera, quan es van adonar que s'havien confós de víctima perquè no era un narcotraficant.
 
El detingut del Bada Bing és un dels set jugadors d'aquest equip que han anat a judici per l'agressió a un equip integrat per jugadors sud-americans, pel qual s'exposen a penes de fins a tres anys i cinc mesos de presó.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut