Futbol

Villacampa dóna per fet a Catalunya Ràdio que Àlex Mumbrú tornarà al Reial Madrid

El president del DKV Joventut, Jordi Villacampa, ha donat per fet a Catalunya Ràdio que Àlex Mumbrú tornarà a marxar al Reial Madrid. Villacampa ha estat molt clar i ha assegurat que s'estan plantejant dur a terme el dret de tempteig que tenen sobre el jugador per igualar l'oferta del club blanc, però amb la intenció de posar Mumbrú al mercat, és a dir, de fer-lo transferible. En aquest sentit, Villacampa ha indicat que l'oferta del Reial Madrid és inassumible.

Actualitzat

El Reial Madrid va presentar dilluns una oferta a l'ACB per l'aler del DKV Joventut Àlex Mumbrú per les tres pròximes temporades. Tot i que el jugador va acabar contracte el 30 de juny, Mumbrú està subjecte al dret de tempteig per part de la Penya, que ara té deu dies per igualar l'oferta blanca. En cas d'igualar-la, el jugador s'hauria de quedar a Badalona. Mumbrú, que a hores d'ara està concentrat amb la selecció espanyola, ja va jugar a l'equip blanc les temporades 2002-2003 i 2003-2004.

A part de donar per feta la marxa de Mumbrú al Reial Madrid, Jordi Villacampa també ha indicat que saben que el jugador no vol seguir a la Penya i que, per tant, el club badaloní tampoc no vol cap jugador que no vulgui estar a l'equip.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut