Futbol

Villa tampoc fitxarà pel Madrid en renovar pel València fins l'any 2014

Ni Cazorla, ni Villa. Ramón Calderón s'ha despertat aquest dimecres amb la renovació del migcampista del Vila-real i hores després s'ha assabentat que el davanter asturià continuarà lligat al València fins l'any 2014. Villa, que cobrarà més de tres milions d'euros per temporada, ha anunciat la renovació en una roda de premsa al costat del president xe, Vicente Soriano. El Madrid es queda així sense els seus últims grans objectius de l'estiu, però segur que Cazorla i Villa li agraeixen l'interès.

Actualitzat

Vicente Soriano ha confirmat que el Madrid havia presentat una oferta "superior als 40 milions d'euros" per fitxar Villa i ha afegit que no li han agradat "les formes" amb què el club blanc ha intentat emportar-se el futbolista.

Per la seva banda, Villa ha assegurat que "mai hagués mogut un dit" per marxar del València: "Durant l'últim mes i mig he viscut coses noves i no sé si hi estava preparat. Però agraeixo l'esforç que ha fet el club i espero millorar el meu rendiment. Per mi és un orgull que el València no hagi acceptat una oferta tan important."

La conversa de Cazorla era una broma

Quan li han preguntat per la conversa captada pel Canal 9 entre Cazorla i Casillas en què el jugador del Vila-real deixava caure que ja estava feta la seva incorporació al Madrid, Villa ha somrigut i ha dit que probablement era una broma: "Els conec bé i les fan cada dia", ha dit amb un somriure. El fet és que ni ell ni Cazorla vestiran la samarreta blanca la pròxima temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut