Barça

Vilanova: "Sabem de la dificultat que té fer 25 punts de 27. Mereixem tots els punts que tenim"

El tècnic del Barça, Tito Vilanova, ha valorat de forma positiva haver igualat la millor arrencada de la Lliga del club blaugrana a la història després de la golejada a Vallecas (0-5) i suma 25 punts de 27 possibles, uns números que segons la seva opinió l'equip es mereix, tot i admetre que en alguns partits han patit per guanyar-los.

Actualitzat
El tècnic del Barça, Tito Vilanova, ha valorat de forma positiva haver igualat la millor arrencada de la Lliga del club blaugrana a la història després de la golejada a Vallecas (0-5) i suma 25 punts de 27 possibles, uns números impecables que segons la seva opinió l'equip es mereix, tot i admetre que en alguns partits han patit per guanyar-los. "Miro partit a partit, no més endavant. Sabem la dificultat que té fer 25 punts de 27. Hi ha algun partit que podíem haver empatat però hem lluitat sempre fins al final. Mereixem els punts que tenim", ha afirmat.

Tot i la victòria àmplia, el tècnic del Barcelona ha destacat la valentia del Rayo. "Poder guanyar el partit amb diferència de gols i no encaixar-ne cap és important. Hem estat molt seriosos tot el partit en un camp molt complicat, on es pateix a pilota parada, i hem estat molt bé. Sabíem que el Rayo pressiona a dalt i hem aprofitat la tranquil·litat de Busquets. Song ha fet un gran partit en una posició que té més agafada", ha dit.

Vilanova també ha explicat la raó per la qual Alex Song ha jugat de migcentre defensiu i ha reconegut que "l'altre dia va jugar molt bé i sabia que el Rayo ens pressionaria molt amunt". El tècnic del Barcelona ha afegit que "Busquets i Adriano tenen molta tranquil·litat enrere, però, si el Rayo hagués esperat enrere, Song hauria jugat de central".

Per últim, Vilanova s'ha felicitat pel gol de David Villa, un jugador que està regulant després de la greu lesió que a la tíbia i ha assegurat que, tot i la suplència de Marc Bartra, hi té molta confiança. "Confiem molt en Bartra. Si hi ha un equip que ha demostrat que confia en el planter, som el Barcelona. Avui ha jugat Montoya en aquesta posició, Marc ho va fer a la Champions en un partit decisiu. Com a entrenador, trio el moment en què li he de posar", ha conclòs.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut