Barça

Vilanova: "Feia molt temps que no veia jugar tan bé el Barça com els primers 20 minuts"

Tito Vilanova ha analitzat el partit del Barça a Riazor i ha reconegut que feia temps que l'equip blaugrana no jugava tan bé com en els primers vint minuts. El tècnic barcelonista no ha volgut jutjar la polèmica actuació de l'àrbitre Paradas Romero i ha lloat la fam dels seus jugadors, tot i haver-ho guanyat tot les últimes temporades.

Actualitzat
Tito Vilanova ha analitzat el partit del Barça a Riazor i ha reconegut que feia temps que l'equip blaugrana no jugava tan bé en els primers vint minuts. El tècnic barcelonista no ha volgut jutjar la polèmica actuació de l'àrbitre Paradas Romero i ha lloat la fam dels seus jugadors, tot i haver-ho guanyat tot les últimes temporades.

"Feia molt temps que no veia jugar tan bé el Barça com en els primers vint minuts. Després, ens han xiulat un penal en contra i els gols del Deportivo han trencat el partit. Em quedo amb la part positiva, que és veure com els jugadors mantenen les ganes de guanyar perquè tot se'ns havia posat en contra", ha explicat.

"De l'arbitratge, no en vull parlar. Us correspon a vosaltres jutjar, però em sorprèn que treguin una groga a Cesc per celebrar un gol des de la banqueta", ha afegit sobre el polèmic arbitratge de Paradas Romero.

Tito Vilanova ha defensat l'actuació de Víctor Valdés, que no passa ni molt menys pel seu millor moment de forma, i ha explicat el perquè del canvi de Cesc Fàbregas, un dels millors del Barça sobre la gespa de Riazor. "Amb deu jugadors, volíem controlar el partit i per això ha entrat Xavi, perquè he pensat que ens donaria més estabilitat", ha conclòs.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut