Bruce Springsteen durant el seu concert a Barcelona
Bruce Springsteen durant el seu concert a Barcelona
Vilanova de Bellpuig

Vilanova de Bellpuig vol reunir 1.001 persones en tribut a Bruce Springsteen

El "No Surrender Festival" idea una peculiar iniciativa perquè Springsteen visiti el poble de l'Urgell

RedaccióActualitzat

El bar Estoneta-Sala Boss de Vilanova de Bellpuig, un poble de 1.200 habitants de Lleida, organitza els dies 7 i 8 de juliol el No Surrender Festival, una concentració que espera reunir 1.001 persones per tocar i cantar la cançó 'No Surrender', de Bruce Springsteen.

Al promotor del festival, Josep Maria Pons, se li va acudir la idea de reunir 1.001 persones interpretant una cançó de Bruce Springsteen al maig de l'any passat, després de veure per internet un vídeo gravat a la ciutat italiana de Cesena del juliol del 2015 on es feia el mateix, però amb una cançó dels Foo Fighters:

 

 

L'acte va reunir 1.000 persones i el ressò que se'n va fer va aconseguir que el grup nord-americà acabés fent un concert a la ciutat italiana, objectiu que persegueix aquest poble de l'Urgell.

Pons anima a participar "persones que toquin la guitarra, el baix, la bateria, els teclats o cantin i que estiguin disposades a passar-ho bé i gaudir d'un esdeveniment històric".

El festival s'iniciarà el 7 de juliol a la tarda amb concerts, el dissabte 8 de juliol es muntaran els instruments per assajar la cançó i, després de les proves de la tarda, s'interpretarà el tema 'No Surrender', dirigit per Antoni Tolmos. El tema es gravarà, es penjarà a internet i s'enviarà a Bruce Springsteen.

La cita, que compta amb un equip de 70 voluntaris i espera rebre la visita d'unes 4.000 persones, és solidària, ja que el festival col·labora amb l'ONG Proactiva Open Arms subhastant una caricatura gegant del Boss realitzada pel dibuixant Joan Vizcarra de la revista 'El Jueves'.

Anar al contingut