Imatge d'arxiu de militars a Melilla
Els militars faran maniobres a Viladrau, Arbúcies i a Riells i Viabrea
Viladrau

Viladrau ofereix als militars que hi fan maniobres adherir-se al Pacte pel Referèndum

El consistori insta els veïns que expliquin als militars que es poden adherir al Pacte Nacional pel Referèndum "molt fàcilment"

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Viladrau ha convidat la vuitantena de militars de l'exèrcit espanyol que fan maniobres al municipi fins dimecres que s'adhereixin al Pacte Nacional pel Referèndum. Ho han fet a través d'un comunicat per informar els veïns que l'exèrcit espanyol farà exercicis militars a Viladrau, així com a Arbúcies i Riells i Viabrea, tot i recordar que són un municipi desmilitaritzat.

Al comunicat, signat per l'alcaldessa republicana, Margarida Feliu, s'explica que entregaran als militars fulletons informatius "per adherir-se al Pacte Nacional pel Referèndum". En la mateixa línia, insta els veïns que aprofitin l'ocasió per parlar-hi i comentar-los que "individualment es poden adherir al Pacte Nacional pel Referèndum molt fàcilment" a través de la web de la campanya.

L'alcaldessa afirma que "en aquests moments importants per a tothom, la democràcia posa en el mateix cantó a tots els que hi creiem, tant els que estem a favor de la República Catalana, com els que no ho veuen clar". "No podem perdre cap moment ni cap visita que ens vinguin a fer al nostre municipi, per fer d'aquest any 2017 el més important del nostre país", assegura el comunicat, que conclou: "Referèndum o referèndum", parafrasejant així el president Carles Puigdemont.

 

Anar al contingut