Lliga ACB

Victòria del Ricoh Manresa i derrotes de DKV Joventut i Casademont Girona

Els de Ricard Casas han guanyat a Fuenlabrada (86-92), mentre que els gironins han perdut contra el Tau (74-87) i la Penya contra el Breogán (68-86). El líder de la Lliga ACB ha passat per Fontajau i ha demostrat el perquè de la classificació de tots dos equips. Els bascos, sense prémer massa l'accelerador, ja guanyaven de 15 punts al descans (36-51). El Casademont ha reaccionat en els dos últims quarts i ha igualat els parcials evitant una derrota escandalosa però sense tenir opcions reals de capgirar el marcador.

Tot i els 20 punts de Myers i els 17 d'Okulaja, el Casademont no ha pogut trencar la imparable ratxa del Tau, que continua sense conèixer la derrota en la Lliga ACB. Els gironins no han pogut parar els homes d'Ivanovic i sumen així la cinquena derrota consecutiva, que els manté en zona de descens directe. Macijauskas, amb 21 punts, i Nocioni, amb 20, han estat els botxins d'un Casademont que sempre ha anat a remolc en el marcador i que ha arribat a perdre fins a 19 pilotes. El Tau ha tingut una màxima renda de 18 punts en el tercer període, i, en l'últim, un triple de Vidal ha certificat el definitiu 74-87. El Ricoh Manresa segueix la seva bona línia i ha guanyat 86-92 a la pista del Jabones Pardo Fuenlabrada. Els de Ricard Casas han basat el seu triomf en el bon partit dels seus jugadors exteriors. Albert Oliver (18 punts), Ferran Laviña (15 punts) i Juan Alberto Espil (20 punts) han liderat el joc ofensiu dels del Bages. Richard Scott (25 punts) ha estat el màxim encistellador dels madrilenys i del partit. Per la seva banda, el DKV Joventut ha sumat la seva setena derrota consecutiva entre ACB i Copa ULEB contra el Leche Río Breogán per un contundent 68-86. Al Palau Olímpic de Badalona, els d'Aíto se n'han anat avall en els minuts finals de l'últim quart ja que durant la resta del matx el resultat havia estat molt igualat. Els gallecs, que han agafat 12 rebots més que els verd-i-negres, han sumat la seva cinquena victòria de la temporada gràcies al bon partit de Nacho Biota (22 punts i 7 rebots) i Rubén Garcés (16 punts i 13 rebots). La Penya ha contraposat els 17 punts de Carles Marco, però continua immersa en la dinàmica negativa de les últimes setmanes.